Tips til arr.

 

Skal du holde fest?

Så kan du gøre opmærksom på dit arrangement på forskellige måder. Blandt mulighederne er:

Arrangementskalenderen på Glejbjerg.dk
Her på siden kan du offentliggøre dit arrangement. Send detaljer til lokalraad@glejbjerg.dk, så sætter vi det på snarest.

Flaghejsning
Ved kontakt til John Kristoffersen på tlf. 7519 8011 kan du bestille flaghejsning på Torvet foran Hotel Glejbjerg i anledning af dit arrangement. Se retningslinjerne her 

Byportaler
Glejbjerg Borgerforening har ansvaret for byportalerne, der møder dig ved indkørslerne til Glejbjerg i Borgergade syd og nord. Her kan du få specialfremstillet et skilt til netop dit arrangement, som så præsenteres på byportalerne i den aftalte periode.

Kontakt Niels B. Olesen på tlf. 7519 8448 for nærmere information og pris.

Annoncering i byens ugeblad
Minibladet udkommer en gang ugentligt til alle husstande i Glejbjerg og omegn. Kontakt minibladet6752@gmail.com for nærmere info om deadline, priser, osv.

Opslag 
I Dagli' Brugsen, byens institutioner samt i Glejbjerg Fritidscenter kan du efter aftale hænge plakater og andre opslag op. Kontakt det pågældende sted for nærmere aftale.

Du kan låne dig frem til diverse rekvisitter til dit arrangement. Se mulighederne her:

Brandslukkere
Falck har doneret seks brandslukkere til arrangementer i Glejbjerg. Brandslukkerne bliver til daglig opbevaret i Glejbjerg Fritidscenter og her kan man rekvirere dem i forbindelse med arrangementer i og omkring byen.

Ønsker du at rekvirere brandslukkerne til et arrangement, kan du henvende dig til centerleder Calle Junker, Glejbjerg Fritidscenter på tlf. 7519 8399.

Stor grill
Hos Glejbjerg Borgerforening kan du leje store tøndegrill til din grillfest. Kontakt John Kristoffersen på tlf. 7519 8011 for nærmere information.